The Ultimate Guide To از علائم بیماری قند خون
The Ultimate Guide To از علائم بیماری قند خون
Blog Article
یکی از شاخصهای مهم برای ارزیابی و بررسی سلامت بدن قند خون نرمال میباشد؛ میزان قند خون نرمال در سنین مختلف با افزایش سن، ابتلا به برخی از بیماریها و حالات مختلفی همچون ناشتا و غیر ناشتا تغییر مییابد اما همیشه باید قند خون را در محدوده نرمال خود نگه داشت تا سلامتی افراد به خطر نیفتد.
چگونه ضربان قلب را اندازه گیری کنیم ؟ (آموزش گرفتن ضربان قلب با دست)
۱۶:۳۰ ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۷ دقیقه
بزرگ کردن سینه بدون جراحی با ۲۴ روش گیاهی و طبیعیِ سریع و موثر
آموزش تصویری روش حذف و نصب اینترنت اکسپلورر در ویندوز ۷ به دو روش مختلف
دانلود جزوه کامل ماتریس ها ، نحوه محاسبه معکوس ماتریس و …
۵ نمونه مؤثر گیاهان دارویی برای تقویت استخوان که احتمالاً تا حالا نمیدانستید
دیدن میزان قند خون شما بعد از یک وعده غذایی یا میان وعده می تواند به شما کمک کند تا بهتر بفهمید که چگونه سطوح قند خون شما تحت تاثیر غذایی که می خورید و همچنین واکنش و پاسخی که بدن شما به غذا می دهد، قرار می گیرد.
بررسی منظم قند خون برای جلوگیری از ابتلا به دیابت در افراد سالم و همچنین پیشگیری از تشدید انواع بیماری در افراد مبتلا به دیابت کار حائز اهمیتی میباشد؛ غیر متعادل بودن سطح قند خون میتواند منجر به بروز بیماریهای خطرناکی در افراد سالم و افراد مبتلا به دیابت شود.
در این مقاله به بررسی میزان طبیعی قند خون می پردازیم. همچنین در مورد طیف وسیعی از سطوح گلوکز که ممکن است یک فرد بعد از غذا خوردن داشته باشد، و همچنین نحوه تأثیر انواع غذا بر قند خون و نحوه مدیریت قند خون از طریق بیماری های ناشی از قند خون رژیم غذایی صحبت خواهیم کرد.
سپس در بازههای زمانی مشخص که معمولا ۳۰ دقیقه، یک ساعته، یک و نیم ساعته، ۲ و سه ساعته است، دوباره از شما نمونه خون گرفته میشود. این بازههای زمانی توسط پزشک معالج تعیین میشود.
به عنوان یک قاعده کلی، یک تا دو ساعت پس از شروع خوردن یک وعده غذایی یا میان وعده، سطح قند خون شما باید کمتر از ۱۸۰ میلی گرم در دسی لیتر باشد.
اگر کتون موجود در ادرار بیشتر از ۸۰ میلیگرم بر دسی لیتر باشد باید هرچه سریعتر به پزشک مراجعه کنید؛ به یاد داشته باشید که در برخی از مواقع هرچند سطح قند خون افزایش پیدا کرده است اما کتون موجود در ادرار کاملاً طبیعی به نظر میرسد.
بیشتر بدانید: ۴ تغییر در سبک زندگی برای جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲